Catering

Bong mai Restaurang & Bar kan leverera sin unika måltidsupplevelse även utanför restaurangens väggar med ett flexibelt upplägg som passar allt från små sittande middagar till stora mingel.

Vad är bong mai Restaurang & Bar? Nyfikna, med ett genuint intresse att, genom maten, finna kärnan i de kulturer vi kommer i kontakt med. Med grunden i det thailändska köket och tydliga inslag från Vietnam och Kina har vi tagit med oss essensen från de sydostasiatiska köken och skapat ett smakrikt matkoncept med hantverket i centrum där vi bygger alla smaker från grunden.

Vår mat viskar inte, den tar för sig smakmässigt och bjuder på en smakresa som, likt minnen från en bra resa, dröjer kvar länge.

Bong mai Restaurang & Bar är namnet på vårt cateringkoncept. Vi vill bjuda på en upplevelse som är fullt jämförbar med ett besök på bong mai Restaurang & Bar och därför har vi arbetat fram menyer som ska passa för olika typer av evenemang och sammanhang. Hantverket är vårt DNA, där kompromissar vi aldrig.

Vi kan kombinera helt utifrån era behov och/eller leverera en sittande middag vid dukat bord. Det går att boka för en handfull personer eller flera hundra.

Kontakt oss för meny & prisförslag.

026-61 00 36

info@bongmai.se

Fråga efter Carl-Magnuz eller Vy.